Ideapark: ma-pe 12:00-18:00, la 12:00-16:00

Versio KZ-FI-001. Päivitetty 12.9.2019

EHDOT:
Kanta-asiakasohjelman periaatteet
KIDZONE kanta-asiakasohjelma on OY Kotryna:n hallinnoima Kidzone-kauppaketjun kanta-asiakkuuteen perustuva ohjelma (jäljempänä "kanta-asiakasohjelma"). OY Kotryna:n hallinnoimien kauppojen luettelon löydät täältä www.kidzone.fi.
Näitä ehtoja sovelletaan kuluttaja-asiakkaiden ja OY Kotryna:n väliseen kanta-asiakkuutta koskevaan sopimussuhteeseen.
KIDZONE kanta-asiakasohjelman kortit oikeuttavat etuuksiin tietyille tuotteille Kidzone-myymälöissä. 
Kanta-asiakaskortti on henkilökohtainen ja korttia voi käyttää vain henkilö, jonka nimi on kirjoitettu korttiin. KIDZONE kanta-asiakkuus on ilmainen. Voit liittyä kanta-asiakkaaksi täyttämällä KIDZONE kanta-asiakkuuden tietolomakkeen KIDZONE-myymälässä. Liittymällä kanta-asiakkaaksi hyväksyt nämä ehdot ja vakuutat tutustuneesi henkilötietojen käsittelyä koskevaan informaatioon.

Kanta-asiakasohjelman edut
Liittymällä KIDZONE kanta-asiakkaaksi saat Vastasyntyneen pakkaus -edun, joka oikeuttaa 15 % alennukseen ensimmäisestä yli 170 €:n ostoksestasi Kidzone-myymälässä. Alennus koskee kaikkia normaalihintaisia tuotteita, paitsi huonekaluja, turvaistuimia, rattaita ja niiden lisävarusteita.
Kanta-asiakkaalle, joka ilmoittaa kanta-asiakkaaksi liittyessä täyttämässään tietolomakkeessa lapsen/lasten syntymäpäivän(-t), tarjotaan 15 % syntymäpäiväalennus valituille leluille 2 viikkoa ennen kyseisen lapsen syntymäpäivää ja 1 viikko syntymäpäivän jälkeen. Huomioithan, että sinun tulee olla lapsen huoltaja antaaksesi lapsen tiedot tietolomakkeessa.
KIDZONE kanta-asiakkaat saavat ensimmäisenä uutiskirjeitä KIDZONE-myymälöiden kampanjoista sekä henkilökohtaisia tarjouksia. 

Ollaksesi oikeutettu kanta-asiakasetuihin, esitäthän kanta-asiakaskorttisi tai kerrothan asiakasnumerosi (tietolomakkeessa ilmoittamasi puhelinnumero) ennen ostosten maksamista. Emme lisää kanta-asiakkuutta ostoon maksun jälkeen. 

Kanta-asiakasohjelman irtisanominen ja muut ehdot
Sinulla on oikeus irtisanoa kanta-asiakkuutesi ilmoittamalla tästä kirjallisesti osoitteeseen info@kidzone.fi. OY Kotryna pidättää oikeuden tarvittaessa muuttaa kanta-asiakasohjelman ehtoja ja etuja sekä estää ja irtisanoa kanta-asiakkuuden. 
Jos kanta-asiakaskorttisi katoaa, pyydämme sinua ilmoittamaan siitä osoitteeseen info@kidzone.fi. 
Lisää tietoja osoitteesta www.kidzone.fi

KIDZONE kanta-asiakasohjelman tietosuojaseloste

Versio KZ-FI-001. Päivitetty 13.9.2019

TIETOSUOJASELOSTE

Rekisterinpitäjä OY Kotryna, y-tunnus 3011684-8, osoite Ideaparkinkatu 4, 37570 LEMPÄÄLÄ, Tampere, Suomi Finland, käsittelee henkilötietojasi seuraaviin tarkoituksiin:

1) KIDZONE kanta-asiakastietojen hallinnointiin: nimi, sukunimi, puhelin, sähköposti, osoite, ostospäivämäärä ja summa, ostetut tuotteet, muut ostostiedot.
2) Suoramarkkinointiin: nimi, sukunimi, sähköposti, puhelin, kiinnostuksen kohteet, lasten nimet, sukupuoli ja syntymäpäivä.
3) Tilastoihin: osoite, lasten lukumäärä, ostostiedot. Nämä tiedot käsitellään anonyymisti. Kaikissa tapauksissa tämä tietojen käsittely ei suoraan tai epäsuoraan paljasta henkilöllisyyttänne.
4) Tuotteiden ja palvelujen laadunvarmistukseen: nimi, sukunimi, puhelin, sähköposti, mielipide ja palaute, ostospäivämäärä ja summa, ostetut tuotteet, muut ostostiedot.

OY Kotryna käsittelee henkilötietojasi oikeutetun etunsa perusteella, joka perustuu Oy Kotryna:n ja kanta-asiakkaan väliseen asiakassuhteeseen. Oy Kotryna saattaa käsitellä henkilötietojasi myös kanta-asiakassopimuksen täytäntöönpanemiseksi.

Ilman KIDZONE kanta-asiakaslomakkeen pakollisia tietoja OY Kotryna ei voi hyväksyä kanta-asiakkuutta. Henkilötiedot, joita käsitellään KIDZONE kanta-asiakasohjelman hallinnointia ja suoramarkkinointia varten, säilytetään 3 vuotta viimeisestä kanta-asiakasohjelman käyttökerrasta, paitsi jos pyydätte poistamaan tietonne aikaisemmin. Henkilötiedot, joita käsitellään tuotteiden ja palveluiden laadunvarmistusta varten, säilytetään 3 vuotta.

Uutiskirjeissä lähetetään OY Kotryna:n hallinnoimien Kidzone-myymälöiden ilmoitukset, kuten kuvaukset ajankohtaisista kampanjoista. OY Kotryna:n hallinnoimien kauppojen luettelon löydätte täältä www.kidzone.fi

OY Kotryna voi siirtää henkilötietojen käsittelyn kolmansille osapuolille, jotka auttavat hallinnoimaan KIDZONE kanta-asiakastietoja ja harjoittamaan suoramarkkinointia. Näitä osapuolia voivat olla tietokantojen ohjelmistotoimittajat, tietokantojen hallinnoinnin palveluntarjoajat, suoramarkkinoinnin palveluntarjoajat, kuriirit yms.

Sinulla on seuraavat henkilötietojesi käsittelyä koskevat oikeudet:

1) oikeus pyytää pääsyä henkilötietoihisi tietojen tarkastamiseksi sekä oikeus pyytää OY Kotryna:a korjaamaan tai poistamaan tietojasi tai rajoittamaan tietojesi käsittelyä;
2) olla antamatta lupaa suoramarkkinointiin;
3) oikeus pyytää tietojen siirtoa);
4) oikeus milloin tahansa peruuttaa suoramarkkinointiin antamasi suostumus;
5) oikeus tehdä valitus Tietosuojavaltuutetun toimistolle.

Jos haluat käyttää oikeuksiasi, otathan yhteyttä OY Kotrynaan sähköpostitse osoitteeseen info@kidzone.fi.